Орхан Мурад се разгневи по време на интервюто!

Орхан Мурад сащиса всички с интервюто си днес. На което хем се е съгласил доброволно, хем пък се ядоса, че хората се ровят в личния му живот. За зрителите, разбира се, бе интересно да разберат повече за новата му жена Камелия Добрева, която вече е и бременна с общото им дете. Всичко това на фона на пресния му развод с Шенай Мурад и другата бременност - на щерката Сузанита.

Орхан обаче и дума не обели за дъщеря си, с която знаем, че са смразени и явно е факт. За Шенай заяви само, че разводите са нещо обикновено и се случват всеки ден. "Дразня се от това личният ми живот да е на показ, какво ги интересува това някои?! Да, разведох се. После бързо срещнах добра жена, която харесах и се оженихме. Можеше и да не стане така, можеше и да съм сам, но това е съдба", каза Мурад.

Певецът потвърди, че очакват дете, но отказа да говори за него, докато не се роди. "Така се прави, наречете ме суеверен ако щете. Е, вярно е, че ми се иска да си имам вече и едно момченце, но само да е здраво, пък каквото дойде. Ще си го гледаме с обич. Аз съм добър човек, на никого лошо не съм сторил, затова искам да спрат да ме тормозят, ако ще и с клюки", заяви Орхан.

Знаем, че баладичният изпълнител се хвана с по-младата от него Камелия почти моментално след раздялата си с бившата, но не разкри как са се запознали. Предвид факта, че Добрева не е нито известна, нито пък богата, най-логично е предположението, че е негова почитателка, която е срещнал на участие.