Орхан Мурад, който беше обвинен от обществото, че не поглежда внучето си от своята дъщеря Сузанита, а и самата нея, която роди наскоро, реши да проговори, за да защити името си. Певецът рядко дава изявления, но този път го направи, защото заяви, че се чувства отвратен от изречените лъжи.

"Всички скочиха срещу мен, обвиниха ме, че съм зарязал дъщеря си и жена си, че не съм погледнал внука си. А истината е, че Сузанита ме блокира отвсякъде, когато аз спрях кранчето на нея и на майка й. Бог и хората са ми свидетели колко съм я защитавал винаги, макар да не съм бил съгласен с много неща от поведението й.

Винаги съм бил зад нея, плащал съм клиповете й, на майка й съм угаждал във всичко, но и двете все повече се вълнуваха само от това - от пари. Пари, пари, пари! Само пари им бяха в главите, а на мен гледаха като на банкомат, на същество без душа. Изморих се и реших да помисля и за живота си, който бавно напредва, годините минават. Те това не могат да ми простят", казва Мурад.

Певецът призна, че го боли много от глупостите и лъжите, които Шенай Мурад и Сузанита говорят за новата му съпруга Камелия Добрева. "Тя не е застанала на пътя на никого, защото я срещнах месеци след развода си и години след като Шенай се промени коренно и се отдаде само на зависимостите си. Имам правото на щастие и дано някой ден поне дъщеря ми разбере това", казва Орхан Мурад.