Я, каква стана тя?! Леко да не паднете, или да не си глътнете дъвката, защото детето-чудо Крисия Тодорова отдавна напусна "детската планета". И това е напълно разбираемо, като се има предвид, че тя е на навършени 20 години. И колкото да не им се иска на някои, си е жена - в пълния смисъл на тази дума.

Чаровницата го е доказвала и преди, но сега буквално разпердушини мрежата с фотосите, които пусна. И да, те са толкова интересни, защото са редки. Крисия почти никога не си позволява да се снима провокативно, което доказва, че е читаво и свястно момиче. Но пък и нищо женско не й е чуждо, така че... насладете се!

На кадрите виждаме сладураната, която е в лятно и видимо приповдигнато настроение. Тя носи само една прозрачна и семпла бяла рокличка, но интересното е под рокличката.

Ясно се вижда, че Криси е махнала сутиена, за да не й пречи и ако се загледаме по-добре, определено фиксираме зърната й. Надолу е по бели гащички, които не изглеждат нищо особено, но пък какъв кадър с вирнато дупе има - машалла!

Повечето потребители бяха благосклонни към снимките на Крисия, защото са напълно наясно, че това е едно съвременно момиче, което не може, а и не бива да живее в "саксия".

Източник: Crimesbg.com