Жаси от "Сделка или не" - все още наричат така Жасмина Маджид, е ходещ манекен на пластичната хирургия. Ако видим нейни снимки, по времето на предаването, в което изгря, със сигурност няма да я познаем.

Да, тялото на Жаси със сигурност е ген - след раждането на четири деца, тя все още е не просто стройна, а буквално кльощава, което няма как да се постигне само с операции - ако можеше, Азис отдавна да го е направил...

Маджид обаче е видимо естествена само в тяло, докато лицето й сигурно е изпробвало първо всяка нова процедура, която влиза в страната. Скули, овал, нос, устни, очи дори - всичко у Жасмина е дело на индустрията... само дето ушите още не си е пипала.

Но... ето тук вече е чудото - за разлика от повечето нашенки, които са се обезобразили с операциите, то Жасмина Маджид явно е попадала на перфектни лекари. Тя бе заснета преди дни в столицата, където обядваше с приятелка.

Снимките са папарашки и не са обработвани, от което ясно личи, че съпругата на Ариф Маджид е ударила джакпота и поне може да се показва спокойно на хората по улиците, без да се пулят и да се питат - леле, тая пък коя е?!

Източник: Crimesbg.com