След като прехвърли половин век, Камелия се сети, че иска да младее и да пали копнежи у силния пол (май Цветин вече не й стига). За целта певицата се подложи на куп хирургични операции за смята на лицето. Казваме лицето, а не само носа, защото е видимо от делтапланер, че почти всичко й е "пипано".

Операции за хубост ли: Ето как изглежда смененото лице на Камелия на живо! (СНИМКИ ОТ СНОЩИ)

Резултатът определено става за снимки, съчетани с добри фотошоп-умения. На живо обаче гледката е меко казано странна, нетипична, че и нечовешка, според мнението на някои от очевидците. Които преди вечер имаха щастието или нещастието да присъстват на живо участие на Ками в столичен бар.

"Ами, какво да кажем?! Гледахме я и все едно гледахме извънземно по Стивън Спилбърг. Пари да ми броиш, не мога да си кривя душата, че тая жена изглежда естествена. Нищо естествено няма в нея и проблемът не е промяната в чертите й, а това, че новите изглеждат като направени от пластелин или пластмаса. Все едно ще й се счупи носа и ще падне всеки момент", описва гледката един от присъстващите на партито очевидци.

Операции за хубост ли: Ето как изглежда смененото лице на Камелия на живо! (СНИМКИ ОТ СНОЩИ) - Снимка 2

А негов авер споделя, че и преди години е бил на участия на Камелия, но този път не е отделил очи от нея. Но не, за да й се любува, а за да види докъде може да стигне женската простотия - да плащаш луди пари, за да те докарат на восъчна кукла.

Е, Камелия е на коренно противоположно становище и това е очевидно, предвид неугасващия плам за нови и нови интервенции.