Несрин Джавадзаде от „Опасно изкушение“ няма никакво задръжки на плажа в Гьочек. Екранната Шахика най-редовно сваля горнището на банския си и се пече по монокини, а онзи ден пък обу суперизрязано долнище, разкриващо отлична гледка към венериния й хълм. Белите плажни гащички на красавицата бяха толкова оскъдни, че се видя и татуировката и на интимното място. От татуса се вижда само елемент, по който обаче не можем да гадаем успешно какво е изображението.

Миналото лято Несрин беше топ атракция с бюста си на сватбата на Еда Едже. На венчавката на колежката си азерката събра овациите с тоалет, който трудно можеше да се нарече рокля. От кръста нагоре родената в Баку актриса беше дибидюс, като само гърдите й бяха покрити с гелдан. Нанизите с мъниста бяха разположени хоризонтално, та да прикриват зърната на 40-годишната дама.

Несрин е родена в Баку. След разпадането на Съветския съюз заминава за Турция с майка си, когато е на 11 години. Тя губи баща си, когато е на 16 години. „Майка ми вярваше, че ще живеем по-добре в Турция. Произхождам от лекарско семейство. Майка ми и баба ми са педиатърки. Дядо ми е първият хирург по трансплантация на бъбрек. Аз съм една от малкото, които не учат медицина в семейството“ – споделя в интервю акрисата.

Източник: „Уикенд“