На гости при Сашо и Деси беше чалгарката Теодора, която наскоро зашумя покрай името си, решила да се прибере в родината. Знаем, че от доста лета тя живееше в Щатите и то във Флорида, откъдето не спираше да се фука колко е щастлива, в какъв лукс тъне и какви палати обитават със семейството й.

И изведнъж внезапно й хрумна да си дойде в България, за да си поднови чалга кариерата... Толкова е абсурдно, че чак бие на кухо, пишеха потребители в мрежата. След което се заговори, че Теди се е завърнала, защото се е разделила с мъжа си Иво, който й слагал рога. Логично!

Е, в ефир обаче Теодора отрече това и декларира, че в България се е върнала с дъщеря си и с мъжа си. Той така пожелал и настоял да останат у нас. Но не можела да го показва, нито дори да го щракне на една общо снимка, тъй като той не искал... Не знаем как ви звучи това на вас, но за нас и за много от последователите на Теодора е странно (меко казано).

"И това при все, че всички говорят, че си рогоноска. Не би ли трябвало точно мъжът ти да е първият, който да излезе и публично да ти изчисти името?! М?! Защо ни прави на луди тая женица и не усеща ли колко са плоски лъжите й?! А и колко време смята, че ще може да ги поддържа - месец, два...?!", коментират потребители в мрежите.