Азис вече наистина прекали с манията си да бъде по таблоидите!

Пълно вманиачаване - така може да се определи състоянието на Азис и то меко казано... след като вчера успя да излъже цялата страна, че е станал баща. За втори път. Помним как всички медии се взривиха след като чалгаджията пусна снимка, на която е гушнал бебче и над която написа колко е благословен да стане мъжки татко на 44 лазарника.

След хиляди честитки, учудени и радостни възгласи, най-сетне се разбра, че това е огромна, ама огромна лъжа. И, естествено, този, който си призна, не бе Азис. Издаде го Ваня Щерева, която с Катето Евро пригласяше за малко на тази глупост.

Ще попитате чие е бебето тогава - е, това е другата изненадваща вест. Бебето е третото новородено дете на Светлана Гущерова и мъжа й Християн. Ако не друго, то поне успяхме да зърнем едното им отроче в гръб, защото знаем, че двете си предишни те не са показали и от самолет. Плеймейтката ги крие упорито, защото хората щели да им навредят...

Та, връщаме се на Азис, който ще си остане само със своята първородна и единствена засега щерка Рая, която отдавна се вписа в редиците на лудите тийнейджъри. Също като Гущерови, Азис криеше наследницата си от чужди погледи, докато тя сама не пожела да се разкрие като поотрасна.