Голям любовчия и сваляч от класа е бил Евелин Банев - Брендо. Вървяло му е много с жените, пък и как няма - като му погледнеш само финансовите възможности... Мъже с визия на хипопотами забърсват мацки, заради кинтите си, а Брендо все пак се радва на добра визия, поне навремето.

И така. Доказана като негова любовница, с която имаха и скандални снимки заедно, е моделът Снежина Вълкова. Аферата им трае кратко, точно заради направените кадри, които разбиват брака на Брендо с жена му Моника Добринова. За да й се извини, той й подарява ултра скъпа яхта, кръстена на нейно име.

"Брендо не приемаше "не" за отговор. Набележи ли си някоя жена, светът ще обърне, но тя ще е негова. Хващали сме самолет до Гърция, за да вечеряме на свещи на Санторини, а на сутринта да се приберем в България", разказвала е Снежина Вълкова.

За връзки с Брендо обаче отричат спряганите с него Елена Петрова, Белослава и Таня Боева. И за трите се носеха слухове, че са били негови любовници, но реални доказателства за това няма.

Другата, която е минала през леглото му, както се говори, е Виктория Радина - Никита.

Източник: Crimesbg.com