Какво се случва с Ивайло Цветков - Нойзи и защо Мария Игнатова е сама?! Това започнаха да се питат и да питат моментално потребители в мрежата, след като бившата водеща на "Господарите" публикува последните си фотоси.

Както знаем, от началото на връзката й с Нойзи, преминала в брак, Мария не спира да пуска техни общи снимки. А ако не го направи, задължително по някакъв начин намеква за Нойзи или го упоменава директно.

Опаа: А какво се случва с Нойзи?!? (тези СНИМКИ на Мария Игнатова взривиха нета)

Този път обаче не го направи, а показа на всички как релаксира след края на работен ден. Тя се снима, изпъната блажено на шезлонг в двора на къщата си, обечена в нежно лилава пижама и пиеща бяло вино. Сама. Обувките на токчета са захвърлени настрани, а Мария видимо се наслаждава на природата, хубавото време и... самотата.

Опаа: А какво се случва с Нойзи?!? (тези СНИМКИ на Мария Игнатова взривиха нета) - Снимка 2

Разбира се, това не означава нищо и не е "следа", че в брака й има проблеми, но нейни последователи видяха такива. Доста хора коментират, че, според тях, Нойзито си е показал нрава и Мария се е усетила.

"Ако не сега, то все някога затъмнението от любовната мъгла ще се вдигне и ще й дойде умът. Че какво й дава този мъж, освен едното...?! Къщата е нейна, тя вади повечето пари, тя е по-известната и с повечето връзки, сигурно тя и почивките плаща. За какво й е такъв съпруг, да го носи на ръце ли?!", коментират потребители в нета.