Видимо напълняла се появи Адел на последния си концерт. Изпълнителката, която доскоро спазваше зверски диети, явно е решила, че е дошъл моментът да си позволи малко глезене.

 

По време на концерт в Лас Вегас, изпълнителката демонстрира пищна фигура, като показа, че видимо е напълняла. Адел носеше рокля на Стела Макартни, но дори дрехата не успя да скрие фактът, че е напълняла.

 

Както е известно, последните няколко години Адел спазва строг режим, за да отслабне. Изпълнителката призна, че не иска да спортува, затова се е подложила на специален режим и е свалила килограми с балансирано хранене.

 

Доскоро тя се пускаше в мрежата с все по-оскъдно облекло, като дори демонстрира забележително тънка фигура. Сега обаче, певицата изненада всички с новината, че е на път да се омъжи за известна рап звезда. Дали покрай новата си любов, или по друга причина, но Адел видимо е напълняла. А роклята на Стела Макартни беше доста успешен опит да скрие този факт.

 

Черния тоалет умело отклоняваше вниманието от извивките на изпълнителката, но на няколко пъти камерите я хванаха видимо закръглена и да изпълва тоалета. Както изглежда, любовта се отразява добре на Адел и тя се окръгля все повече и повече. И това си личи