Диона лекинко преигра и взе, че се помисли за египетска царица!

Денислава Сашова, както е упомената Диона по лична карта, избухна гневна в нета. Поводът са забележките на нейни последователи, недоволни от кадрите към последния й клип, в който тя се е пльоснала във вана, пълна с мляко. Както самата чалга певачка се похвали, били са нужни 70 кутии с прясно мляко, което й дошло твърде студенко във ваната.

Разбира се, фенове изригнаха затова, че вместо да се въргаля в тези млека, те са можели да бъдат дадени на бедни хора, на деца или на пенсионери и да се използват много по-ползотворно. "Особено в тази сегашна криза, да парадираш, че се къпеш в мляко и то за някакъв безумно тъп чалгарски клип, е повече от цинично. Срамота", коментираха в мрежата.

Това накара Диона да се взриви и да заяви на всеослушание, че тя самата не спирала да прави добри и благотворителни дела и да помага на хорица в нужда. Така че никой нямал моралното прао да я съди и да я обвинява в нищо. Певицата посъветва хейтърите да направят и те нещо за някого, пък тогава да коментират.

"И ако искате да знаете, истинската Клеопатра се е къпала също в мляко, но нейният народ я е благославял, а не я е плюел за това", написа Сашова, което потресе всички. Та тя буквално си се взе за египетската царица. "Клеопатра, ама от АлиЕкспрес", веднага я резнаха под поста й.