Пластмасовата Джулиана Гани не прилича на себе си на последното фото, което качи в мрежата преди минути. Знаем я, че си пада по пластиките и всякакви интервенции, които да й сменят физиономията, но в момента буквално прилича на тр@вестит@ Урсула, ако го помните.

Така я определиха потребители в нета, но уточниха, че става дума за Урсула в периода, когато той беше жена - както знаем, отдавна вече се върна към пола си и се подвизава като мъж. Гани обаче май е решила да го замести...

Олеле, това тя ли е: Джулиана Гани заприлича на тр@вестит@ Урсула! (ШОК СНИМКИ)

Бегъл поглед към лицето на пловдивчанката разкрива зловещата истина - нищо от чертите й не е нейно. Виждаме една силно развита, почти мъжка челюст, огромни издадени напред джуки и категорично загрубяване на физиономията.

Предполага се, че Джулиана отново е посещавала някой от любимите си центрове за красота под тепетата или в столицата, но този път вместо красота май се е получило по-скоро обезобразяване.

"Тая до последно ще ходи да се прави на шимпанзе, вместо да се отдаде изцяло на бебето и бъдещото си раждане. Ама то няма да се учудим и ако не роди в родилния дом, а на кушетката на дерматолога, то бива суета и нарцисизъм, но чак толкова", сащисани са в нета.