Помните ли малкото, талантливо и супер чаровно момиченце Тереза Тодорова, която беше и първото дете-звезда в предаването на Слави Трифонов?! Да, вярно е, че оттогава минаха доста години и доста вода изтече. Тереза порасна, а с нея и тези, които я "наследиха" в шоуто - Крисия Тодорова и малкият господин Андреев.

Олеле! Помните ли малката Тереза от "Шоуто на Слави": Вижте в какво се превърна! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Темата днес обаче е за момиченцето от Русе, което продължава да се занимава с пеене и музика, но... изглежда коренно различно от преди. Нормално - Тереза расте и се променя, но докато Крисия си е почти същата, то Тереза се е превърнала в истинска изкусителка.

Олеле! Помните ли малката Тереза от "Шоуто на Слави": Вижте в какво се превърна! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ) - Снимка 2

Феновете й не можаха да я познаят на снимките - с тежкия грим, провокативните пози на тялото и разбира се, използването на фотошоп, с който Терезка си е направила талийката като на осичка на последните фотоси.

Олеле! Помните ли малката Тереза от "Шоуто на Слави": Вижте в какво се превърна! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ) - Снимка 3

Явно вече порасналата госпожица я тресат хормоните и мисли не само за пеене и кариера, но и за любов. Разбира се, не се е показвала още с гадже, но предвид, че е пълнолетна, сме сигурни, че или вече има такова, или съвсем скоро ще се сдобие.

"Дано само да не се наджука и да не стане редовата кифла като останалите и като колежката си Даниела Пирянкова - Данна. Добре, че Терезка е в Лондон", коментират в нета.