Соня Васи - името й е познато на децата от 90-те години, но не и на днешните. И разбираемо. Блондинката е първата българка, снимала се за корицата на прочутото списание на Хю Хефнър, но това е било отдавна. Днес тя е на 53 години и по всичко личи, че отчаяно се е вкопчила в идеята за вечната хубост и младост. Която, уви, си остава само утопия...

Колкото и пари да имаш, на колкото и операции да се подложиш, времето си е време и не прощава никому. И ако кажете - какво пък, тя и Дженифър Лопес е на тези години, но е мацка... да, но всичко зависи от гена.

Олеле, кой те ощави така??! Соня Васи не прилича на себе си! (СНИМКИ от днес)

Очевидно генът на Соня Васи не е като този на латината Джей Ло и промяната в нея е видима. Преди часове блондинката пусна снимки в сторито си в мрежата, с които взриви потребителите.

На кадрите се вижда ясно, че от лицето на Васи няма и помен, защото то е старателно и изцяло сменено с фотошоп и няколко филтъра един върху друг. Кой знае защо обаче не се е сетила да направи същото и с косата си, която е черешката на всяка торта.

Виждаме нещото, което Васи нарича коса и то е повече от проскубано, опърпано, тънко и казано вкратце - потресаващо на вид. Не знаем какво точно прави тя с окосмението на главата си, но я съветваме да спре перхидрола или каквото и да е там, за да започне подхранване.