Семействата от "Ол Инклузив" се завръщат с нови още по-забавни приключения

"Ол Инклузив" се завръща. След лято, изпълнено с морски емоции и незабравими изживявания, приятелските семейства Чобанови и Сиромашки се завръщат с нови още по-забавни приключения във втория сезон на комедийния сериал "Ол Инклузив" от септември по NOVA. Успешният първи сезон на продукцията я нареди сред най-гледаните и очаквани български заглавия в телевизионния ефир.

Щура семейна ваканция

В новите епизоди на поредицата тази есен предстои следващата щура семейна ваканция - този път в планината. Към Чобанови и Сиромашки отново ще се присъединят и ексцентричните пловдивчани Хаджикосеви. Семействата ще тръгнат по стъпките на древните траки, скрили в района мистично съкровище, което ще обсеби мислите на част от героите. Почивката ще бъде заредена с много смях, вълнения и пленяващи гледки от живописните, богати на история Родопи.

Послания

Сериалът ще остане верен на силните си послания за семейството, приятелството, любовта, прошката и истинското щастие, което се крие в малките неща от живота. Вторият сезон на "Ол Инклузив" има за мисия да припомни изконната ни връзка с българската земя и съхраняването не само на нейната красива природа, но и на културно-историческите ни богатства, с които можем да се гордеем.

Актьори

В ролите влизат любимите актьори - Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Йоанна Начева, Нели Монеджикова, Явор Борисов, Петър Калчев, Елени Декидис, Алекс Иванов, Силвестър Велячки и Александрия Чальовски. Зрителите ще видят също и интересни нови герои.

Антон Радичев

Специално участие ще има актьорът, обичан от няколко поколения българи - Антон Радичев, който се завръща към телевизионната комедия с много любопитна роля, писана за него. От продукцията обещават още изненади с появата на любими на зрителите лица, които ще се включат във втория сезон. [caption id="attachment_638422" align="aligncenter" width="300"]"Ол Инклузив" се завръща с още по-забавен втори сезон сн. Фейсбук "Ол Инклузив" се завръща с още по-забавен втори сезон сн. Фейсбук[/caption] "Ол Инклузив" е продукция на Нова Броудкастинг Груп с продуцент Краси Ванков ("Hidalgo Productions"). Режисьори на сериала са Боя Харизанова и Александър Косев. Сценарият на втория сезон е дело на Иван Ангелов и Георги Иванов. Продължението на поредицата отново ще бъде озвучено от едноименната песен от сериала "Ол Инклузив" в изпълнение на екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова, с музика и аранжимент на Марио Балтаджиев и текст на Иван Ангелов, пише nova.bg.