Теодора Андреева или просто Андреа се водеше една от най-яките чалга диви. Уточняваме - навремето!... Жалкото е, че певицата не може или не иска да проумее, че времето минава, животът тече, а хората се променят. За жалост, не винаги се променяме така, както искаме - към по-добро.

Отдавна бившата изгора на Кубрат Пулев има проблеми с теглото, които опитва да компенсира с фотошоп и безброй филтри по снимките си в мрежата. Говори се, че певицата доста дълго била и на антидепресанти, които често пъти спомагат за допълнително покачване на теглото.

Окончателно изгуби битката с теглото: Фенове заснеха Андреа на участие, тройна е! (СНИМКИ)

Начинът е общо взето един - глад и фитнес, но Андреа не сме я виждали в залата, така че явно е избрала по-лесния начин за залъгване на обществеността. Добре, но тя все пак има участия и клиентите на баровете я снимат.

Окончателно изгуби битката с теглото: Фенове заснеха Андреа на участие, тройна е! (СНИМКИ) - Снимка 2

Поредните реални снимки взривиха мрежата, защото се потвърди (за кой ли път), че Андреа няма нищо общо с визията, за която очевидно си мечтае, преправяйки старателно снимка след снимка.

От сцената в клуба ни гледа жена, която бегло прилича на гаджето на Кобрата, но е тройна. А излъчването й е по-скоро на леличка, отколкото на знойна мадама, за каквато драпа да се представи Андреа.

"Маце, намали малко фотошопа и тогава хората може и да не се плашат толкова като те видят пред себе си в бара", съветват я в нета.