Славата не е за всеки, но не всеки иска да го осъзнае. Особено тежко е положението при никому неизвестни женици, чието име се е прочуло за няколко дни. Иди им обяснявай после, че всяко чудо е за 3 и времето им е отминало. Такава е ситуацията с участничките от първия сезон на "Ергенът", които и на главата си застанаха в името на популярността.

Ох, не мирясаха: Позабравените Алекс и Ева от "Ергенът" спретнаха цирк на "Витошка"! (отчайващи са - СНИМКА)

Днес мрежите шокираха Алекс Гърдева и Ева Георгиева, от които вече никой не се интересува, но които отказват да приемат този факт. Двечките спретнаха същински цирк и то насред "Витошка", където излязоха, вдигнали надписи.

"Нямам деца", гласеше този на Гърдева и "Не спя с никого за пари", пък този на Ева. Снимката, която виждате, говори достатъчно и явно момите са се взели много на сериозно. Ясно се вижда как хората около тях си вървят и никой пет пари не дава кои са тези и какво им тежи...

В нета пък ги попиляха юнашки за тази изцепка: "Абе, кукувици заспали, на кого му дреме какво правите като отдавна ви забравихме кои сте?! То бива комплекси и чудо, ама вашето минава границите. Нито едната е певица, нито другата желана жена, така че хайде кръгом и да ви няма!", наредиха ги потребители.

Действително откакто е завършил форматът, а сега предстои вторият му сезон, никоя от участничките не буди интерес у зрителите.