Измамата в "Гласът на България" и победата на Невена Цонева взриви нета!

"Гласът на България” най-вероятно ще бъде спечелен от Невена Цонева. За тази измама твърдят потребителите на социалната мрежа.Те се възмущават, че победата ще е предрешена и наградата е дадена от самия продуцент на музикалното шоу Слави Трифонов.

Певицата бе избрана от отбора на Миро. Според будните фейсбукари това се е случило, защото тя е половинка на барабаниста от Ку-ку бенд на Слави Трифонов, Венелин Венков-Венко. Двамата са заедно от осем години. Любовта им пламнала при едно от турнетата на бенда на Гологлавия из страната. Преди това хубавицата спечели другия музикален проект на Слави „Мюзик айдъл”. Не тайна, че още тогава Дългия имал слабост към Невена Цонева.

[caption id="attachment_432133" align="alignright" width="300"]Невена Цонева Невена Цонева е избрана за победител лично от Слави Трифонов[/caption]

Слави Трифонов е помогнал и тогава тя да спечели формата, шушукат злите езици. Сега нещата се повтарят. След като грабна призовата награда от „Мюзик айдъл” Слави е помогнал на Невена Цонева да сключи договор с музикална компания „Вирджиния рекърдс”. Но нещата между Невена и шефката на компанията Саня не се получили и певицата осъди компанията заради неустойки по договора. След като спечели делото, Невена взе доста пари за това.

Съмнението, че има нещо предрешено и задкулисно има и следното събитие. Преди дни излезе новата песен и видео към нея на Невена с Миро. Парчето "Всичко, което искам" е част от албума на Миро "Месия". Клипът е в стил "Замръзнало царство". Всичко дотук е повече от хубаво, тъй като на пазара излезе красива коледна песен на български певци. Но лошото е, че Невена чурулика в отбора на Миро, който е и ментор.

Това още повече кара хетерите да смятат, че победата е предрешена, а Невена Цонева с шашма ще стане фаворитка на този сезон на „Гласът на България”. Те искрено роптаят, че продуцента Слави Трифонов е направил така, че той да връчи наградата не на кой да е, а на Невена Цонева лично.