Хелс Китчън върви на екрана за пореден път като определено е едно от най-гледаните кулинарни предавания. Зрителите си имат своите любимци още от първите епизоди на форматите и ги подкрепят, като се надяват точно те да гушнат победата.

Е, за този сезон се разбра, че победителят май ще е мускулягата Станислав, но онзи ден се появи информация, която жестоко разбуни духовете и разгневи потребителите в нета. Става дума за огромна измама и човек, вкаран с връзки и протекции във формата.

Огромен скандал: Разкриха подла измама в Хелс Китчън, шеф Ангелов не знае какво да каже! (СНИМКИ)

Това се оказа благовидната и кротка Виолета Стоянова, която не само била работила заедно с любимката на Виктор Ангелов - шеф Светлана Илиева, но и двете са първи приятелки. Е, как ви звучи това и дали в случая Виолета е третирана наравно с другите, или някой все гледа да й даде едно рамо и да й помогне да се придвижва напред.

Дори и да не спечели стоте бона, ако остане втора на финала на Хелс Китчън, Виолета пак има много повече гаранции за намиране на престижна и добре платена работа, отколкото тези, които ще останат по-назад.

"Ами не е честно. Да, момичето готви добре и очевидно се старае, но това е предаване, в което играят пари и не е коректно към другите. Стартът трябва да е равен за всички, иначе всеки може", коментират зрители.