Гадно, много гадно постъпва Би Ти Ви с Николаос Цитиридис. Телевизията изхвърля буквално на улицата водещият и го оставя без работа и препитание. След четири години на екран, в предаване, носещо неговото име, Цитиридис е уволнен. Новината вече е потвърдена официално и е ясно, че на 2 декември зрителите ще гледат предаването за последен път.

Осем са сезоните, в които забавният Нико беше на екран. Той дойде почти отникъде и лицето му не беше разпознаваемо, а стартира кариерата си с възможно най-тежката задача - да замести легендата на шоуто като цяло - Слави Трифонов.

Да, никой не вярваше и че гърчето ще успее да изкара толкова, всички му даваха максимум година, две. Четири лета пак са си нещо, но изобщо не може да се мери с Дългия и шоуто му, което беше лидер на ефира цели двайсет години.

Колеги на Николаос не крият, че са притеснени как и къде ще търси работа той оттук насетне. Знае се, че в предаването, което ще смени шоуто му, ще има името "България". Повече неща не се казват, защото са строго конфиденциални.

Остава да проявим повечко търпение и да видим кой ще поеме от Цитиридис щафетата, ще се справи ли и къде, в крайна сметка, ще се установи Николаос.

Източник: Лупа.бг