Сагата между Гришо и Лолита Османова приключи официално и категорично, при това преди повече от месец. Да, двамата не са обявявали нищо в мрежите, защото държат на личния си живот и не са афиширали дори връзката си, когато бяха заедно.

Григор Димитров имаше много повече снимки с бившите си Мария Шарапова и Никол Шерцингер, докато с Лолита бяха повече от обрани. Явно с възрастта тенисистът ни се ошлайфа и знае кога да говори и кога да мълчи. Е, оттук насетне май се очертава доста да мълчи, защото новите му чувства предполагат точно това.

Официално: Гришо и Лолита са в миналото от месец! (Димитров с нова любов - СНИМКИ)

Гришо е в плен на хубава палестинска художничка на име Самар Сатамян, с която напоследък са повече от близки. Химията между тях си личи отдалеч, а близки до хасковлията разкриха, че е луднал по талантливата и атрактивна кака. Знаем, че има ли по-голяма жена от него, Димитров е хлътнал на мига...

Проблемът е, че Самар е омъжена и има две деца. Странно, обаче тя прекарва повечето време сама, в своя обширен апартамент в Дубай, където спокойно може да бъде с някой друг мъж, било то наш Гришо, или не.

Какво се случва между тях и как ще се развият отношенията им, времето ще ни даде отговор. Феновете на Димитров обаче са разочаровани от краха му с Лолита, на която симпатизираха.