Меган Фокс и Брайън Остин Грийн се развеждат!

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн слагат край на 10-годишния си брак. 46-годишният актьор съобщи новината по време на новия си епизод от подкаста „With Brian Austin Green“, който беше пуснат в понеделник. [caption id="attachment_628853" align="aligncenter" width="300"]Меган Фокс Меган Фокс се развежда[/caption] Той коментира снимките на Меган Фокс и рапъра Machine Gun Kelly, които се появиха в социалните мрежи преди няколко дни.

Грийн започна обяснението си с това, че се е чувствал дистанциран от съпругата си още миналата година, когато тя напуска страната, за да снима филма „Midnight in the Swichgrass“ именно с Maching Gun Kelly.

Браян допълни, че разривът в отношенията им не се е оправил дори и след завръщането на Фокс. Той й дал няколко седмици, за да се върне към нормалното си ежедневие преди да й съобщи решението си. „Каза ми, че докато е работила извън страната и е била далеч от мен, се е почувствала като себе си и е харесала тази своя версия. Тя искаше да види какво би станало, ако бъде сама и в Америка“, казва Остин Грийн. Той допълва, че не се сърди на съпругата си, защото „не можеш да бъдеш сърдит на човек, който изказва чувствата си“. Фокс е предложила кратка раздяла, която веднага е била приета от партньора й. „Имаме невероятна връзка и винаги ще я обичам, както и тя мен“. Брайън признава, че разводът няма да е типично по холивудски, защото и двамата искат да останат приятели и да бъдат най-добрите родители за децата си. Двойката има трима сина – Джърни, Бодхи и Ноа. „Ще ходим заедно на ваканции и ще прекарваме празниците по семейно. Децата остават в центъра на вниманието“, казва Брайън. Актьорът признава, че с Фокс са разделени от края на миналата година и все още се опитва да свикне с промяната. Въпреки слуховете за изневяра от страна на Фокс, Грийн заяви, че причината е съвсем друга. Според него, Machine Gun Kelly и Меган са само приятели и не иска да се превръща в жертва. Звездата не отхвърли и възможността със съпругата си отново да се съберат. „Засега плановете ни вървят в различни посоки. Може отново да се съберат. А може и да не се съберат. Кой знае?“. Актьорите се запознават на снимачната площадка на филма „Hope & Faith“ през 2004 година, когато Меган е само на 18 години, а Брайън е на 30. Двойката се сгодява през 2006, но отменят годежа през 2009 година. Фокс отново слага пръстен година по-късно, а малко след това двамата вдигат и сватба. През 2014 година Меган е забелязана без пръстена си и подава документи за развод през 2015-а. Няколко месеца по-късно обаче двойката обяви, че чака трето дете и се опитват да оправят брака си. Усилията им се увенчават с успех и те отново се събират. Източник: Tialoto.bg