Гергана Гунчева ще е новото лице на спортните новини!

Една от най-чаровните носителки на короната Мис България - Гергана Гунчева застъпва на екран в Би Ти Ви още от днес. Тя ще е водеща на спортните новини в медията, като ще работи редом до бившия си мъж и баща на децата й - Петър Бакърджиев.

Всъщност на Бакърджиев май така му е отредено, бъзикат го колегите му в офиса - да работи все с бившите си жени. Знаем, че той беше обвързан и за Виктория Петрова преди години, като след раздялата им се хвана с Гунчева. Връзката му с Гергана продължи доста по-дълго, а самият Бакърджиев беше луд по нея.

Причината за раздялата им така и не стана ясна на обществеността, но се говореше, че Пешо си падал сваляч и редовно занасял засуканите булки - било в работата му, или другаде. А Гунчева не могла да изтърпи това му фриволно поведение и предпочела да го напусне, след поредица от скандали и бурни разправии.

"Двамата не са спрели да общуват, все пак деца имат. Сега обаче ще е интересно - двама бивши, в компанията на трета бивша - Виктория, абе... италианска работа. Но кой знае, може пък Гери и Петър да се преоткрият наново и да се съберат", коментират новите колеги на Гунчева, която има доста дълъг стаж като репортер на спорта.