Скоро разводът между Благой Георгиев и Полина Спасова ще бъде факт - не само на теория, но и на документи. Знаем, че велинградчанката взе решението и лично подаде молбата за разтрогване на брака си с Джизъса като стана ясна и причината.

По-точно причините са две - лошото и безразлично отношение на Благой след сватбата им и забежките му по чуждо. Последната му авантюра дори е от Сървайвър и се случила пред очите на всички - избраницата му е Мария Обрейкова, а за колко време ще е идилията им, само Благойчо си знае.

Очевидци в шок: Изневерите и разводът с Благой Георгиев рязко състари Полина! (Спасова повехна видимо - СНИМКИ)

Явно обаче нервите на Полина са били опънати до крайния си предел, а и е проляла доста сълзи, защото визията й видимо е променена. За годините си, а тя е още твърде млада, на половината на двайсетте е, лицето й е рязко състарено и повехнало.

Това отбелязаха смутени и очевидци, които са виждали Полито из столичните улици, но фактите личат и на снимки. Ако го няма ретушът и филтрите, ето как изглежда Спасова. Годините й на това фото са с поне 20 нагоре. Да, наясно сме, че всички онези процедури, които тя и други гърли си правят, оказват пагубно влияние на кожата и я състаряват. Но при Полина надали е само от това.

"Филъри, ботокс и ядове със съпруга на тази й млада възраст ето до какво водят. Да си опича ума оттук нататък", коментират в нета.