Сузанита е още дете, а дете носи!

На 19 години бременна. Да, това не е някаква поредна клюка, а самата истина, предвид огромния вече корем. Сузанита, самата която е още дете, чака дете. Щерката на Орхан Мурад се похвали в нета, видимо горда, а се вижда, че коремчето й вече е доста наедряло. Гушнал я е таткото на бебето - Марк Славов, който е състезател по мятане на копие.

Сузи Мурад и Марк се кълнат, че са голямата любов, макар да са заедно от около година - крайно недостатъчно време, за да разберат дали си пасват, камо ли дали стават за родители. Но, както се казва, белята е вече свършена и ще си носят последиците от нея. Само дано Сузанита отрано не остане самотна майка с духнал баща, коментират в мрежите.

Не знаем за реакцията на Шенай Мурад, но бащата на Сузито - Орхан Мурад бил бесен от тази вест. Той е в лоши отношения с дъщеря си, откакто се разведе с майка й, а Сузанита не ще и да го гледа. Но въпреки това й дръпнал як скандал в началото и дори креснал, че си проваля живота. Предвид това, че наследницата му няма и намерение да учи обаче, едва ли може да го провали повече от това.

"Тя да роди може, те и циганите ги раждат като зайци, по десет. Въпросът е има ли капацитет на родител, как ще се грижи и какво може да осигури на това дете! Дано поне да си седне на задницата и да го гледа, а не да го хвърли на бабите", коментират потребители.