Баща от Русе се оплака от жената на Милен Цветков

Милена Иванова, жената, с която журналистът Милен Цветков имаше връзка до самата си смърт, e най-обикновена шарлатанка. Хитрушата бе обвинена от десетки хора, че ги е подвела с прогнозите си, въпреки че ги е оскубала със солидни суми.

Книга

Милена издаде книга в навечерието на годишнината от смъртта на журналиста. В томчето, озаглавено "379 дни с Милен Цветков", нумероложката разказа за дните, прекарани с него.

Гневни коментари

Творбата обаче отприщи вълна от гневни коментари в социалните мрежи. Нумероложката, която е претрупана с ангажименти заради афиширането на връзката си с Милен след смъртта му, разгневи почитателите на журналиста. Те обвиняват последната жена в живота му, че е осребрила любовта си, изкарвайки пари чрез спомените си за тв водещия. "Милен най-много мразеше точно това, което Милена направи - да се вадят на показ сакрални моменти от живота му и да се споделят с познати и непознати", недоволстват приятели на убития в зверска катастрофа журналист. Русенецът Александър Александров също изрази възмущението си от Милена. Синът му Александър носел неговото име, но според астроложката това щяло да донесе нещастие на момчето, пише "Уикенд". "Тази жена е безскрупулна. Изпитах го на собствен гръб. Успя да изманипулира майката на детето ми да му смени името, защото неговото било с три кармични кръста, според нейните абсурдни нумерологични изчисления. Колко пари успя да й измъкне, идея нямам", оплака се в социалните мрежи Александър. Разумът в спора с жена му все пак надделял и хлапето запазило рожденото си име. Както е известно, Цветков има две деца от две различни жени. Първородната му рожба Калина, която днес е на 25 и живее с майка си Йорданка Начева в Нидерландия, е дъщеря на Милен от първия му брак. Години по-късно той пак откри любовта в лицето на бившата масажистка Ивета Гоцова. През август 2012 г. тя му роди син, който кръстиха Боян, но двамата така и не сключиха брак. След трагичния инцидент астроложката доби популярност като последната му любима и зачести изявите си в предаването "На кафе", където има собствена рубрика с астрологични прогнози. Водещ е на редица нумерологични обучения, курсове и семинари, а желаещите да участват са стотици. [caption id="attachment_666475" align="aligncenter" width="223"]Обвиниха жената на Милен Цветков в шарлатанство сн. hotarena.net Обвиниха жената на Милен Цветков в шарлатанство сн. hotarena.net[/caption] Автор е на многобройни статии и дневни нумерологични прогнози за различни издания и сайтове - ангажименти, за които преди да нашуми като последната жена в  живота на Милен Цветков, можеше само да мечтае. Цената на услугите й пък са едни от най-високите в бранша, предават от hotarena.net.