Цветелина Грахич преобърна изцяло представите на зрителите за себе си и показа истинското си лице - на мило и чувствително момиче, преживяло огромен стрес и силна болка. Причината е тази, за която не подозирахме - уволнението й от "Шоуто на Слави".

Да, Грахич не е напуснала сама, както се твърдеше години наред, а е била брутално грубо уволнена, заради това, че е объркала две фрази от песен по време на концертите на Ку-ку бенд. Разбира се, тя призна, че това не е било реалната причина, а че хора от бенда са й "търсили чалъма" доста време преди това.

"Имам подозрения кой е настроил Слави срещу мен, но няма да ги кажа тук. Ще кажа единствено, че този удар ме съсипа. Четири години, цели четири години лягах и ставах със сълзи. Но не просто сълзи, а рев - кански рев, от който цялата се тресях. Разболях се. Отслабнах много, а имах и други здравни проблеми, които, за щастие, успях да преодолея. Но ми е мъчно, много ми е болно, че все още в шоуто аз съм забранена тема, все едно съм чудовище", разказа Грахич пред Мон Дьо.

Пред цялото интервю сълзите не спираха да текат по бузите й и дори много от зрителите са трогнаха дотам, че плакаха заедно с нея. "Пожелавам на Слави да е жив и здрав, и много щастлив", каза Грахич и отново плувна в сълзи.