Димитър Рачков и Анита Димитрова приключиха връзка, която дълго време беше олицетворение на любов и страст. Затова и потвърждението от двамата, че вече не са заедно и това е окончателно, шокира хилядите почитатели и последователи на водещия на "Капките".

Рачков първи обясни, че раздялата е факт, но заяви, че няма да коментира лични неща. След него и Анита призна истината, пожелавайки му всичко най-добро... Както се твърдеше първо, в краха на отношенията им нямало трети човек, камо ли изневяра.

Да, оказа се, че реално изневяра няма, но има трети човек, при това жена. И то жена, която винаги ще бъде номер едно за Рачков - неговата родителка Станка. Близки до комика източници издадоха, че именно баба Станка била тази, която успяла да убеди сина си, че Анитка не е за него.

"Тя е много готина жена, много разбрана и навремето отлично се разбираше с Мария Игнатова. Двете още се чуват и си хортуват като роднини. С Анита обаче нещата бяха коренно различни. Баба Станка се потресе още като разбра каква огромна разлика имат в годините с Митко. Каза му, че разбира да е с 10, с 15 години по-малка, но с над 20 и кусур... Убедена бе, че нищо добро няма да излезе и колкото по-късно го осъзнае Рачков, толкова повече ще страда", казват източниците.

Лека полека разприте около семейството на Рачков дали своето отражение и ето, че всеки от двамата пое по пътя си.