На това му се казва безочие, но и това е малко. След като си заряза съпругата и децата, за да се въргаля в чаршафите на Мария, Миро Дзвера "обърна палачинката". Рязко. И сега друга песен запя, а именно - искам си семейството. Трогателно, а?!

Знаем, че бракът му с Мара Отварачката приключи след поредица от скандали, обиди, физически саморазправи дори. И преди седмици чалгарката отиде при Мон Дьо, където избра да сложи веднъж завинаги точка на отношенията си с Мирослав Соколов.

Казват, че причината Мара да направи това е, че благоверният й се оказал в тежка финансова криза и имал дори запор на банковите сметки, което за "скромна" жена като нея е... сещате се - апокалипсис...

Тук обаче Мария не е важна, важен е Миро и особено неговата наглост - иска да се върне обратно при Вая. Близки до Соколов разкриха, че той през ден висял в дома на екс половинката си и го играел разкаял се грешник и осъзнал се, добър баща. Идилия!

"Мария не е човек, това е алчно и себично дяволско изчадие и сгреших с нея. Да, сгреших, всеки може да сгреши. Не знам какво ми стана, какво ми направи тя, но си искам обратно семейството", нареждал Дзвера. Ако Вая му повярва обаче, трябва да е най-голямата наивница, коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com