Хубав ден е днес за лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов - неговата внучка Виктория навърши една годинка. Преди минути самият той публикува снимка на малката сладурана в мрежата като й пожела най-вече да бъде много здрава и винаги да побеждава (знаем, че името Виктория означава именно това - победа).

Фотосът на Вики умили мрежата. Малката е досущ като принцеса, облечена в розово и бяло, с розова торта, а на главата си има бяла диадема. "Ще я схрускаме! Жив бонбон!", умиляват се потребители под снимката и пожелават на малкото човече да расте здраво и само да радва близките си.

Няма такава сладурана: Внучката на Бойко Борисов навърши 1 годинка! (вижте малката Виктория - СНИМКИ)

Припомняме, че Вики, която е дядовата слабост, е третото подред внуче на Бойко Борисов. Първородният му внук е кръстен на него и носи името Бойко. Бойко - младши вече е на седем години. Две години по-малък от него е вторият внук на Борисов - Иван, а малката Виктория се появи на бял свят преди година.

И трите малчугана са деца на единствената дъщеря на Борисов - Венета, която преди години учеше и живееше в Америка, където се е установила и бившата съпруга на Борисов.

От доста време обаче Венета си е у нас, тъй като избра да работи и да се развива в родината.

Честита и здрава да е малката Вики!