Той я припознава в мига, в който я вижда и е убеден - нея ще си вземат с жена му, ще я осиновят и ще бъде тяхното дете. "Та тя прилича на мен, виж я само" - възкликва възхитеният Чочо Попйорданов преди повече от десет години, когато за първи път вижда малката Катерина.

Едва пет дни, преди Катето да влезе в дома им обаче, Чочо издъхва след нелеп и страшен инцидент, който шокира цялата гилдия и разплака стотици негови близки, колеги и почитатели.

Няма такава сладурана: Вижте порасналата дъщеря на Чочо Попйорданов! (щеше да се гордее с нея - СНИМКИ)

Припомняме, че Чочо си отиде на Великден преди десет години, след като падна от два метра на Боянските гробища, където бе отишъл да сади цветя на родителката си. Падането е изключително тежко, макар и не от толкова голяма височина - актьорът получава тежки мозъчни травми, счупени черепни кости, пробит бял дроб и ребра... изпада в кома, от която не излиза.

Шокът е огромен за всички и най-вече за любимата му Даниела, която обаче не се поколебава и взима детето. То й напомня за Чочо всеки ден все повече, а и днес се оказа, че Катето е тръгнало по неговите стъпки и иска да стане актриса.

Сладураната е още ученичка, но вече е имала щастието да се появи в пиесата "Хъшове", където татко й имаше основна и знакова роля. Момичето е страшно сладко и чаровно, а широката й усмивка разтапя сърца, коментират познати на Чочо Попйорданов.