Дали си истински мъж, който тежи на мястото си и може да се грижи за жена и семейство - този въпрос явно изобщо не вълнува Благой Георгиев. Колкото и набожен да го играе, Джизъса от години е доказал, че се води единствено от собствените си егоистични интереси.

Това се потвърждаваше неколкократно - и с Христина Витанова и децата им, и с Есмер Омерова и сина им, и последно със Златка Райкова и малкия Благойчо. Вече с четвърта жена, екс футболистът показа, че не е мръднал и на йота. Нещо повече - той налетя на тъща си и се натресе в дома й.

Да, Благой Георгиев и булката Полина Спасова не обитават свой дом, както подобава, пък било то и под наем. Те са окупирали къщата на родителите й в Банкя, в която Полина е израсла.

Както знаем, тъстовете на Джизъса държат хотел във Велинград, но де факто Полина е израсла в столицата. Сега, когато те са повече време в хотела в планината, дъщеря им и зет им се ширят в къщата в Банкя.

"Как не го е срам тоя осеменител, бе?! Не се мори деца да произвежда, а един дом не може да осигури на жените си. Преди в апартамента на Златка се намираше, по-рано в този на Есмер. Смешка и половина е, но и тия, дето му се връзват, хич ги няма в акъла", коментират потребители.