Помните ли чалгарката Дебора?! Да, да - същата, която гледахме пияна като казак преди години във Вип Брадър и която напусна шоуто принудително, заради пиянски изцепки и истерии. Същата Дебора, която беше заловена преди година да шофира колата си наквасена...

Е, певичката не само не е спряла да лочи, но го прави и през деня, да не кажем още от сабалян. Тя се пусна на снимки от Турция, където се вижда добре заредена софра и разбира се, чаша с алкохол. А и още светло и посред бял ден.

Потребители моментално я попитаха не е ли наясно, че след като е алкохоличка, не бива да сръбва дори, камо ли да цока от обяд или сутринта, но тя се направи на ударена.

Всички помним ексцесиите й в Брадъра, когато крещеше, ревеше и беше трудна за удържане, след като почти всеки ден се докарваше до неадекватно състояние от пиене. После тя лично призна, че има проблеми със спирта и се зае да ги оправя, но май така си е останало...

Знаем, че Дебора има дете от мъж, който я заряза скоро след раждането ипо всичко личи, че изобщо не се интересува от нея. Дано поне към детето си да има друго отношение! А Дебора да се вземе в ръце и да спре да кърка, защото на нищо не прилича вече, дори фотошопът с килограми не помага.

Източник: Crimesbg.com