От дни МВР издирва усилено сина на Софи Маринова. Младият Лоренцо е заподозрян в трафик на бежанци и е обявен за общодържавно издирване. До момента обаче от него няма и следа - неоткриваем е нито на адресите си в София и в Етрополе, нито на телефона си.

Вместо да се тревожи като всяка нормална майка, при това Лоренцо е единственото й дете, Софка взриви мрежите с... купони! Да, не само, че си гледа кефа сладураната, но и се хвали с това.

Преди часове тя пусна снимки от дома си, на които е нахилена до ушите и се забавлява яко с колежката си Тита и с новото си кученце, което кръстила Кайро. "Много съм доволна, много ми е гот! А Кайро е супер сладурче", хили ли се хили Софчето.

И снима пребогатата си трапеза, на която с Титка буквално са се "разложили" от лиготии и кеф... Всичко това, според болшинството потребители, говори само за едно - Маринова отлично знае къде е синчето й и дори му помага да се крие от ченгетата.

"То е ясно като две и две, полицията също го знае, но се правят на алтави. Софи щеше да ореве орталъка ако дори за миг нямаше представа какво става с Лоренцо", убедени са в нета.