Алекс Богданска, която наскоро рева в ефир и обяви колко е разбита след развода с любимия си Даниел Петканов, днес вече има нов мъж. При това самата тя обяви връзката си като се похвали със снимчици в нета.

Няма празно: "Многострадалната" Алекс Богданска показа новото си гадже! (ето кой е той - СНИМКИ)

Интересно е как веднъж говориш, че страдаш и дълго време на искаш да се впускаш в нова връзка, за да заздравеят раните ти, а после - хоп, появява се незнаен "магьосник" и те "изцерява" от раз... Е, Александра Богданска явно ги умее тези неща, за което я поздравяваме. Но мненията на потребителите относно новата й любов са повече от противоречиви.

Новото гадже на манекенката се казва Иван Стоименов и явно е същият като нея - пада си по показността и лукса. Първите снимки на двамата са именно от някаква ултра луксозна кола, което потвърждава тези съмнения. А и знаем, че Алекс се раздели с Дани Петканов именно за това - тя драпаше за пиар и слава, а той искаше по-уединен и спокоен живот.

В нета обаче попиляха Богданска като я съветват поне да не се фука публично и да не си развява любовниците пред очите на сина й - Габриел, който не е неграмотен и отлично може да борави с компютър и интернет (като всички съвременни деца).

"Не се начекна. С тоя, с оня, но иначе скубеш коси и ревеш за изгубената ти любов с Дани. Да ти имам и представите за любов, и чудото", хранят я в нета.