Родителят на Бритни Спиърс, Джейми Спиърс, с когото звездата не поддържа отношения, бере душа след тежък здравословен проблем. По официална информация от семейния говорител 71-годишният мъж се бори с бактериална инфекция, която изисква серия операции.

Джейми Спиърс е настанен в болница от седмици в отделение за инфекциозни заболявания – твърдят още близките му. Новината идва, след като през август таткото на Бритни беше в клиника, за да се справи с усложнения, възникнали от смяна на колянната става преди години.

Някои издания отвъд океана обаче предполагат, че проблемите на Джейми са свързани с връщането му към алкохолизма. Официално Спиърс-старши е трезвеник от повече от 30 години, но съдебните дела с шантавата му щерка го върнали към вредния навик и той пак посегнал към чашката.

Няма кой да надзирава вече Бритни Спиърс, баща й посегна към чашката

Джейми Спиърс стои далеч от медиите, откакто не е настойник на Бритни от 2021 г. Тогава певицата отхвърли властта му над своя живот с твърдения, че я е тормозел, тъпчел я с психотроптни вещества и злоупотребявал с парите й.

„Иначе казано, карал я да си пие редовно хапчетата. Кой сега ще контролира шантавата Бритни, след като и мъжът й подаде заявление за развод. Вече е свободна да прави изцепка след изцепка“ – коментират в интернет нейни не особено заклети фенове.

Източник: „Уикенд“