Елен Колева се захвана с нещо, което никой не очакваше!

Елен Колева най-после разбра, че не става за актриса, и реши да потърси друго поприще, на което да се вихри. Фаталната дама се насочи към търговията. Тя е отворила онлайн магазин, който носи нейното собствено име. [caption id="attachment_612581" align="aligncenter" width="240"]Елен Колева Елен Колева отвори интернет магазин, за да печели пари[/caption]

Любопитно е, че цените в магазина на звездата са обявени не в български левове, а в британски лири. Освен това той има вариант само на английски език. Очевидно актрисата не разчита много на привличане на клиенти от родината, а се е насочила основно към международния пазар.

Защо е така, поне за момента не е ясно. Но има и нещо, което е по-интересно дори от валутата, с която е избрала да търгува родената в Монтана актриса. Това е подборът на артикулите, който е направила за магазина си. Стоките са разделени в три категории: парфюми, бяла козметика и компютри. Каква е връзката между парфюмите и компютрите, сигурно само Елен може да каже. Вероятно тя разчита не на мъжете, а на жените да й станат клиенти, защото специално ги приканва от своите страници в социалните мрежи: „Скъпи дами, каня ви да разгледате моя онлайн магазин - ще откриете страхотни парфюми, козметика и много други неща”. Това не е първият опит на актрисата да стане търговка. Преди малко повече от две години тя се пробва да рекламира и продава диетични десерти. Тази предприемаческа идея Елен опита да развие заедно с тогавашния си годеник Марсел Коен. Двамата бяха подбрали асортимент от бонбони и сладки блокчета, които не съдържаха добавена захар, а само сушени плодове. Какво стана с този бизнес и дали е просъществувал, не е ясно. Елен се оттегли от него, след като се раздели с Марсел. По-късно тя намери мъжка подкрепа в обятията на няколко свои други възлюбени, но не беше правила нови опити да развива собствен бизнес. Търговията с козметика и компютри е първият път оттогава, в който ще се пробва да продава. Другото, с което Елен се изхранва, са опитите й да бъде инфлуенсър. На този фон актьорската работа за нея се е превърнала в най-обикновено хоби, а за книгите, които се опитваше да пише, докато бе влюбена в Калин Терзийски, съвсем е забравила. Наскоро Колева имаше премиера в Ловешкия театър. Режисьор на представлението е Бойко Илиев – баща на звездата Ники Илиев. Амбициозното момиче обаче споделяло, че не може да разчита на единия театър, за да се издържа, а с напредването на годините ставали все по-малко кандидатите да я издържат. Затова се наложило да търси алтернативи, пише вестник Уикенд.