Звездата от Барбадос - Риана буквално сащиса света с последните си фотоси. Певицата показа свръх тегло, но най-шокиращ бе вида, в който се появи пред фотографите. За килограмите си, Риана е облечена повече от неподходящо, мнозина дори определиха стайлинга й като нелеп.

Няма да я познаете: Риана стана тройна, но не й дреме! (показа мощни баджаци - СНИМКИ)

Както сами виждате, шоколадовата хубавица се е пременила с умопомрачително къса черна рокличка, която едва покрива задните й части. А под минижупа й излизат на показ меко казано мощни и дори тлъсти бедра. Певицата се е покатерила на високи и тънки токчета, които оптически издължават силуета, но в случая и това не помага - просто роклята не е за нея.

Знаем, че Риана роди първото си дете от рапъра Роки през май, но напълняването й едва ли се дължи на бременността, защото са минали достатъчно месеци от нея. Но вместо да се втали, тя още повече е напълняла, коментират потребители от цял свят в мрежите.

Риана е на 34 години като в началото и в най-големия разцвет на кариерата си, тя беше с перфектни форми и дори слаба. Явно обаче си е надвила на масрафа и пет пари не дава как ще я коментират. Досущ като Кристина Агилера, която имаше същите проблеми преди време.