И Елен Колева ли се поддаде на опасната мания за отслабване с инжекции за диабетици?! Това се питат и нейни колеги, и потребители в нета, след като видяха последните й снимки - на тях Колева е просто неузнаваема. Поне наполовина по-слаба, отколкото беше само допреди два месеца...

Няма да я познаете: Елен Колева не прилича на себе си! (виж още + СНИМКИ)

Как е възможно това, ако не по бързия начин, с който Галена първа свали рекордно количество килограми и се превърна в подвижен скелет, но и в момента плаща скъпо за това "удоволствие". Както знаем, чалгарката отложи вече няколко участия заради силно неразположение, което експерти заявиха, че е именно от инсулиновите инжекции.

Дали Елен Колева е прибегнала до тях, не можем да твърдим, или пък се е подложила на някоя от скъпите пластични интервенции... Но истината е, че само с диета няма как да се "свършиш" така и то за толкова кратък срок.

Няма да я познаете: Елен Колева не прилича на себе си! (виж още + СНИМКИ) - Снимка 2

На снимките актрисата е със свои колежки, които изглеждат направо пухкави пред нея, а знаем, че са стройни и поддържани дами. А може би истината ще се окаже в думите на близки до Колева източници, които подшушнаха, че й е омръзнало да си кукува сама и е решила да си хване мъж.

"Коя жена ще се наеме на такива драстични промени във визията си, ако не става дума за мъж?! Каквото и да си говорим, това е най-сигурната причина. А и докато се радваше, че е сингъл, Елен не се вглеждаше чак толкова във вида си", казват източниците.