Ася Капчикова не спира да променя визията си!

Бившата плеймейтка и екс любима на Криско - Ася Капчикова става все по-неузнаваема. И това не се дължи на факта, че я виждаме рядко, защото отдавна вече е семейна и почтена жена и майка. Явно Асето си прави различни поддръжки и интервенции, но за сметка на други, по които бе залитнала в миналото.

Няма да я познаете: Ася Капчикова е неузнаваема! (още подробности + СНИМКИ)

Да, Капчикова е коренно различна, но настоящата й визия е сто пъти по-семпла и естествена, в сравнение с тази преди. По времето, когато се водеше Крисковица, тя имаше много по-изкуствени и изразени скули, ярък и натрапчив грим, както и доста хиалурон. Е, сега последният също е налице, но скулите са пооправени и не бият толкова на очи, стоят й естествено.

Ася определено си е пипала носа, който по рождение й е доста по-месест и обемен от сегашния - тъничък и фин израстък. Видно е, че тя хем се стреми да е хубава, хем иска да изглежда колкото се може по-обрано, за да не дразни мъжа си. Мъж, когото така и не е показала пред света - нищо, че й направи цели три деца. Двете първи са близначета, а след това дойде и третото.

Мистерията около въпросния господин отдавна терзае въображението на последователите й, защото наистина не е нормално да криеш семейството си, щом уж изгората ти не е женен мъж. Ася винаги е твърдяла, че е свободен и изцяло отдаден на нея и на децата. Ами тогава?! Коя е причината за тази игра на криеница?!