Брад Пит публично се появи на рали състезание с приятелката си Инес де Рамон. Двойката се появи заедно в Британия на ралито на пистата Силвърстоун, което изненада мнозина. Всеизвестен е фактът, че Брад има проблеми с Анджелина Джоли, която не е очарована от новата му любима. И дори децата му се отказаха от него, заявявайки, че не искат да имат общо с баща си, след като е изоставил майка им.
Актьорът обаче изглежда е преодолял този удар и е решил да даде сериозен шанс на връзката си с Инес. А според някои дори се опитва да си изгради ново семейство с нея.

Бившата съпруга на актьора Пол Уесли, изненада всички с новината, че е заедно с актьора. И независимо, че двамата са засичани на различни събития, избягваха да се появяват пред камерите. Почти няма снимки на двойката, а изненадващо Брад се появи с любимата си на публично събитие и дори разреши да ги снимат.

Въпросите по повод този публичен акт вече започнаха, както и залаганията. Докато някои смятат, че Брад си отмъщава на Анджелина заради историята с шато Миравал, други са убедени, че актьорът наистина е влюбен и иска да покаже любимата си на всички. Романтичен знак на внимание, или намек за нещо повече? Още повече, че Инес изненадващо беше решила да носи широка рокля, очевидно в опит да прикрие нещо. Дали няма скоро да чуем за ново бебе...?