Водещата и бивша Мис България - Гергана Гунчева, обичаше страшно силно съпруга си Петър Бакърджиев, на когото роди и две деца. Надеждите й, че двамата ще остареят заедно обаче, бяха попарени от факта, че Петър си е просто женкар. Непоправим при това...

След поредица от изневери с "еднодневки", които той всячески опитвал да крие от жена си, той "леко се оля" като забремени поредната си любовница. Тогава вече връщане назад нямало и двамата се разведоха. Петър стана татко и на момиченце, но дали към днешна дата още е с другата, или я е парясал и нея, засега не ясно.

Гергана Гунчева преживяла много тежко раздялата с половинката си, но започнала да се съвзема. Особено добре й повлияли няколко разговора с приятели психолози, които я научили, че трябва да обича повече себе си и да не се наказва като се измъчва, заради чуждите грешки.

И ето, че хубавицата ги е послушала. Тя вече намира свободно време за себе си и излиза с приятели. Тези дни беше видяна да си бъбри сладко с приятелка в столичен ресторант, докато обядваха.

"Винаги има кой да помогне за децата, но Гери трябва да има и чисто женските си моменти. Че как иначе ще срещне новата любов, която й предстои?!", коментират нейни познати.

Източник: Crimesbg.com