Явно неслучайно се определя като „българска майка юнашка“

Мнозина не можаха да повярват какви ги върши народният представител Елисавета Белобрадова в малките часове на нощта.

И ако вече сте си представили как върти гюбеци в някое заведение или пък нещо мръснишко, грешите.

Като една загрижена майка тя споделя пред съгрупниците си в социалната мрежа Фейсбук, че минава полунощ, а тя върти палачинки.

Няма да повярвате какви ги върши народният представител Елисавета Белобрадова по нощите (ФОТО)

Уточнява, че се е захванала с палачинките, след като е била в Народното събрание, за да гласува бюджета, след това пък е била на протестите, тай като „държавата се клати от мафията“, а след това е простряла и дрехите от пералнята.

Въпреки всичко свършено дотук обаче се оказва, че Елисавета Белобрадова има да изпълни и още една задача в качеството си на родител. Тя е да осигури храна за занималнята на детето си. Именно това я е накарало да завърти набързо едни палачинки, макар и в малките часове на нощта.

Позната във Фейсбук групата като Letiashtata Kozilla Erato не за пръв път споделя неволите си.

Въпреки преобладаващото одобрение от голяма част от съгрупниците й, не липсваха и такива, които й хвърлят бърза критика от рода на това, че няма да е кой знае колко голяма загуба, ако един ден детето яде пакетирана храна.

Други пък се възползват ситуацията, за да й поискат телефонен номер на отстранения вече от поста председател на НС – Никола Минчев. Колкото и оплюван да е премиерът Кирил Петков, оказва се, че той също има почитателки сред потребителите на групата.