Макар и доста спорно, Анджелина Джоли е еталон за красота и здравословен начин на живот за милиони по света. Звездата следва своите навици за запазване на младостта и красотата си, но след шумния развод с бившия си съпруг Брад Пит красавицата се сблъска с грешки в храненето, които доведоха до сериозни проблеми с теглото й. Според източници, близки до актрисата, в момента тя тежи само 47 кг.

Не спират слуховете, че Анджи не се храни или се ограничава само до малка порция зеленчукова салата. Освен това актрисата практикува доказаната глупост да пие собствената си урина.

Като мнозина други звездата се е вдъхновила от книгата на британския натуропат Джон Армстронг, който още през 1945 г. заявява, че урината е полезна и е способна да излекува всички възможни и невъзможни заболявания.

Днешната медицина, разбира се, напълно отрича тази гнусна практика. Сред феновете на тази идиотска мода беше и нашето естрадно чучело Елвира Георгиева, която практикуваше уринотерапия през 90-те години, но и тя вече е спряла.

Анджелина Джоли също така редовно посещава фитнес залата, култивирайки самодисциплина. Два пъти седмично тя практикува йога, за да се освободи от стреса на ежедневието. Всеки божи ден тя отделя време и за домашни тренировки с дъмпели.

Източник: „Уикенд“