Ще останете изненадани от начина, по който се променят секс желанията с годините.

 

Разбира се по темата има множество клишета, но като че ли най-разпространеното от тях е, че ако жената не желае интимна близост с половинката си, отказва под предлог, че я боли главата.

Някой твърдения пък сочат, че мъжът може да стане баща на 18, на 48 и дори на 88 години, а и освен това има секс желания и възможности да ги осъществи.

 

Няма да повярвате как се променят с годините секс желанията

Дали обаче всичко това е така и в действителност? След 13-годишно проучване, проведено от група международни сексолози и психолози, отговорът е налице.

Резултатите от проведените 3 експеримента сочат, че в дългосрочен план желанието за интимна близост при дамите е значително по-променливо в сравнение с представителите на силния пол. В краткосрочен план няма разлика, като и двата пола показват сериозни колебания в желанието си за интимна близост.

 

Това откритие противоречи на предположенията, че при представителите на силния пол желанието за интимна близост е стабилно за дълъг период от време. Оказва се обаче, че желанието при дамите е отрицателно и това се дължи най-вече на натрупаните умора и гняв, твърдят авторите.

Източник: jenata.blitz.bg