Емили с тротинетката е изпращана от мнозина за освидетелстване!

Емили с тротинетката - момчето или момичето, което хиляди българи откровено определят като недоразумение на природата, ще ви изуми с натуралния си вид. Демек такава, каквато се е родила (извиняваме се, че не можем да уцелим точния род за нея или за него). Появиха се снимки на вършеещата с тротинетка по магистралите, на които тя е в натуралния си вид и пол - мъжки. Е, макар че и тогава не прилича много-много на момче, но...

Няма да го/я познаете: Вижте недоразумението Емили с тротинетката като момче! (ето как се е родила - СНИМКИ)

Емили се оказа дива фенка на Фики Стораро, с когото се е щракнала, докато още е имала топки. Както виждаме, тя е с тъмна коса и откровено странно лицево излъчване. "Обичам те бе, Фики! Ти си най-жестокият, най-страхотният певец в целия свят. Обожавам всичко в теб", каканиже Емилито, а Стораро - син й/му отвръща със същото и го нарича "много добро момче".

Доколко добър може да е нарече навикът на Емили да рискува не само своя си, но и чужди невинни животи с това, което от известно време прави по магистралите, е друг въпрос. Знаем, че тя беше хваната да фучи по аутобаните със скорост от сто километра в час, но дори порицанието на околните не я накара да се замисли.

"Това лудото нещо, ако ще да си троши главата, не ни пука. Но ни пука дали ще убие невинен човек, или ще прати такъв в затвора, ако я блъсне по нейна вина. Аман от неадекватни чучела като нея! Тая е за освидетелстване и да я дадат под запрещение", възмущават се потребители в нета.