Сума време се точеше делото срещу мъжа на Жени Калканджиева - Тачо, който през 2020-та се нахвърли да бие съседа си, защото човекът си позволил да им направи забележка. Възрастният Георги Василев недоволствал от това, че от дома на миската и Стефан Манов постоянно се носи крещящо силна музика, а купоните не спират.

"Не се издържаше, как да живее нормално човек в такава обстановка?!", жалваше се пострадалият, след като скандала стана обществено достояние и последва такъв и със самата Жени.

Тачо беше осъден да лежи в затвора за три години и половина, а потребителите в нета решиха, че най-после правосъдието си е свършило работата и ще даде урок на сгафилия - без значение дали той е известен, или не.

Е, не стана така. Магистратите решиха, че Тачо се е осъзнал, променил е из корен поведението си и му дадоха последно една година и половина - условно. Да, с три години изпитателен период, но Манов си е на свобода. Жени Калканджиева, разбира се, е предоволна и трябва да черпи, но в мрежата потребители избухнаха с гневни коментари.

"Ама, разбира се, някой очаквал ли е друго?! Той и човек да утрепе, нали е мъжлето на Калканджиева - ще го пуснат. Затова сме в тоя бакал и няма да се оправим", гневят се хората.

Източник: Телеграф