Двамата бяха привидно идилична двойка, но никой не знаеше какво се случва зад стените на дома им. По-точно казано - зад стените на бащината къща на Мария Игнатова, където Нойзи се набута като заврян зет. И ако не друго, то хората поне го мислеха за свръхинтелигентен и свестен... духовно.

Дръжки! Оказа се, че Ивайло Цветков - Нойзи е кандидат алкохолик, ако вече не е заклет такъв, който през цялото време на връзката и брака си с Игнатова, се е държал за чашката. Дотам, че онзи ден го арестува и полицията, затова, че шофираше с цели 2,12 промила в Драгалевци. Не знаем дали сте наясно колко точно алкохол побират тези промили, но ви уверяваме, че е мнооого!

След срама, който се изсипа върху главите им и 15-те бона, които трябваше да му плати за гаранция, защото мъж й пари няма, Мария кипна. Кипна и се взриви като заяви на ерудирания си съпруг, който освен да каканиже, друго не може, че го напуска.

Това разкриха близки до двойката и допълниха, че Нойзи е в шок. Цветков бил готов на всичко, за да не изгуби и Мария, и удобството, и комфортния си живот, затова се влачил на колене и по корем, уверявайки, че няма да погледне повече алкохол.

"Няма да близна и капка, моля те, не ме оставяй! Обичам те и не мога без теб", тръшкал се като влюбена тийнейджърка Нойзи, но засега Мария е все така ледена към него. А дали ще размисли, тепърва ще видим.

Източник: Crimesbg.com