Кроткият, мил и възпитан Ивайло Цветков - Нойзи показа другото си лице, което няма нищо общо с "представителното". След като Мария Игнатова го заряза и дори сподели това в мрежата - припомняме, че преди дни тя написа многозначително, че който е студен и предава любовта на партньора си, ще си плаща цената... след това Нойзито откачил. От гняв и от яд.

Това разкриха близки до обкръжението му хора, които разказаха, че Цветков се е натряскал като казак (е, това не е новина, а при него е по-скоро спорт) и е започнал да бълва гневни глупости на килограм.

Нойзи се смятал за велик един вид и бил убеден, че никоя жена през живота му не е в състояние да го зареже. Обикновено червените картони ги раздавал той. Затова, когато съпругата му го натирила и от къщата си, в която добре се ширеше и мързелуваше, псевдо интелектуалецът не бил на себе си.

"Хаха, така ли?! Нека да пишат и говорят, каквото искат, а Мария да си вярва. По корем ще ми лази, когато ме види с друга и това ще стане много скоро. Ей ги на - на опашка чакат", "скромно" обяснявал почерпеният Нойзи пред приятели в столично заведение преди ден.

Разбира се, всички сме прелюбопитни да видим тази бленувана от него "опашка", но ще се задоволим и с "новата" му жена.

Източник: Crimesbg.com